office@eswiss.ro 0733 329 706 Luni-Vineri 09:00-16:00 Intrebari frecvente Acces cont Inregistrare Istoric comenzi
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului eswiss.ro (eswiss.ro).

Site-ul eswiss.ro (eswiss.ro) este operat de societatea CHRONO SWISS SRL, cu sediul in Str. ┼×TEFAN CEL MARE 3A, Constanta, valu lui traian, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J13 /1080 /2016.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe eswiss.ro (eswiss.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii eswiss.ro (eswiss.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea eswiss.ro (eswiss.ro) si a tertilor cu care eswiss.ro (eswiss.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe eswiss.ro (eswiss.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar eswiss.ro (eswiss.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  

Categorii produse

  


  

Oferte speciale